Reparaties

Veel sieraden hebben een emotionele waarde. Marco Mathieu is gespecialiseerd in het repareren van alle soorten sieraden. Onder reparaties valt ook het op maat maken van ringen, armbanden en kettingen. Door de jaren heen verandert uw lichaam, waardoor de maat van uw ring niet meer goed is.

Ook voor het vervangen van batterijen in horloges bent u bij Napoleon Exclusieve Sieraden aan het juiste adres. 

 

Horlogeband versleten? Geen probleem: Napoleon Exclusieve Sieraden vervangt alle soorten en kleuren horlogebanden.

Vermaken

Het vermaken van sieraden en relatieringen kan Marco Mathieu aan de hand van uw wensen uitvoeren. Vooraf wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Het vermaken van sieraden is een manier om de emotionele waarde in een hedendaags ontwerp te gieten. Zo kunnen relatieringen worden omgevormd tot een prachtig en uniek sieraad.

Graveren

Om een extra dimensie aan uw sieraad te geven, kunt u kiezen voor een gravure. Veel voorkomende gravures bestaan uit een datum en een naam. Maar ook het laten graveren van een vingerafdruk behoort tot de mogelijkheden.  Voor het ontwerp van een klassiek monogram bent u eveneens bij Napoleon Exclusieve Sieraden aan het juiste adres.

 

Naast het graveren van (as-)sieraden, is het mogelijk om gebruiksvoorwerpen zoals bijvoorbeeld zilver bestek van een gravure te laten voorzien.